Sitemanager Andries van der Horst Jansen stelt zich voor!


Ik ben Andries van der Horst Jansen en sinds 2 oktober jl. de Site Manager bij InVesta. Ik ben 58 jaar, getrouwd en heb 2 dochters en een zoon. Ze hebben allemaal het ouderlijk huis verlaten en wonen en werken nu samen met hun partners in Nederland. Mijn interesses liggen bij sport, outdoor activiteiten en gezelligheid met vrienden en familie.

De afgelopen 30 jaar heb ik voor Harsco Environmental, een Amerikaanse multinational, gewerkt. Ze zijn actief in meer dan 30 landen met 160 vestigingen over de hele wereld. Ze bieden gespecialiseerde diensten en recyclingactiviteiten aan in de staalindustrie. Dit houdt in dat we restmaterialen die ontstaan bij de productie van ijzer en staal verwerken tot nieuwe producten of hergebruiken in het proces van de klant.

Vanwege het internationale karakter van Harsco heb ik verschillende managementfuncties bekleed en in verschillende landen gewoond en gewerkt, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Rusland, Polen, Tsjechië en Servië. Echter, na een reorganisatie afgelopen december heb ik Harsco verlaten. Na een korte pauze was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij ik mijn kennis en ervaring kon inzetten om bedrijven te helpen beter te functioneren en te investeren in innovatie.

Via JobRotary kwam ik in contact met Peter Simões, de Directeur van Expertise Centrum InVesta. Dit bedrijf biedt innovatieve start-ups ruimte en faciliteiten om biogene afvalstromen te verwerken tot producten en verbindt partijen om deze verder te ontwikkelen en te vermarkten. Hij bood me de unieke kans om als Site Manager aan de slag te gaan, met de focus op het maximaal ontzorgen van alle 'Vestigers' zodat ze succesvol kunnen zijn in het ontwikkelen van nieuwe technologieën.

Samen met mijn collega's ben ik ervan overtuigd dat InVesta een unieke locatie is die optimale kansen biedt voor de succesvolle ontwikkeling van nieuwe technologieën die essentieel zijn voor de energietransitie in Nederland.

Andries van der Horst Jansen
TNO Energy projects

Adres

Diamantweg 38
‌1812 RC Alkmaar

contact

‌Peter Simões
‌Directeur InVesta
‌‌+31 (0)6 270 33 412
info@investa.org

Volg ons